info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

Računovodski programi

Hermes Solutions > AKTIVNO > Računovodski programi

Računovodski programi

Rešitve Hermes v velikem številu zastopajo računovodski servisi. Hitro delo in vnosi dokumentov ter obračun plač so temeljni nosilci tega sklopa. Računovodski servisi so izredno dinamični z velikim številom dogodkov, ki jih morajo vsakodnevno izvesti. Zato smo strankam v tem delu razvili rešitve, ki jim omogočajo hitro izvajanje procesov. Programi za računovodske servise omogočajo učinkovito spremljanje poslovanja in enostavno medsebojno sodelovanje. Primerni so tako za podjetja, ki svoje računovodstvo vodijo samostojno, kot tudi za računovodske servise.
Računovodski programi v povezavi s stroškovnikom omogočajo spremljavo aktivnosti pri strankah in njihovo zaračunljivost.

HERMES Računovodski servisi

28 let izkušenj, več kot 100 zadovoljnih računovodskih podjetij ter več kot 200 podjetij, ki uporablja Hermes plače in je jasen odgovor zakaj prav Hermes.

E-Box Kadri (elektronske plačilne liste), paketi za pošiljanje faktur na računovodske servise, evidenca porabljenega časa za delo s strankami – vse to pelje rešitve Hermes še bližje k novim strankam in izzivom s katerimi se soočajo računovodski servisi. Od izvornega dokumenta do knjižbe, od bruto bilance pa vse do oddajanja davčnega obračuna in bilanc v eDavke ali na AJPES. Odgovarja na vaša vprašanja o prometu, dolžnikih, stroških.

Ključni elementi: računovodski programi, plače, glavna knjiga, fakturiranje, bilance, revizijska sled, elektronski arhivi, dokumentni sistem, stroški, povezave do strank, poročanje.

Reference: KR servis, Barbara Čakš, AKPA d.o.o., P&K inženiring d.o.o., Irena Luci s.p., Arbins svetovanje d.o.o., Davčna hiša Bilans d.o.o., GRS d.o.o. Trbovlje, MARS, Škofja Loka d.o.o. in mnogi drugi

Pokličite nas na tel. št. 01 510 42 10 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili bomo na vaše izzive ter personalizirali ponudbo.