info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

O nas

HERMES - Poslovne programske rešitve po vaši meri

28 let / 500+ partnerjev / poslovne rešitve po vaši meri

Poslovno-informacijski sistem Hermes (ERP) je namenjen vodenju poslovanja majhnih, srednje in velikih podjetij, samostojnih podjetnikov, javnih zavodov ter ostalih oblik proračunskih uporabnikov. Tekom let so se poleg ERP programskih rešitev in računovodskih programov izoblikovale še vertikalne rešitve za storitvena podjetja, upravljalce stanovanjskih objektov, industrijo za kosovno predelavo, sadjarsko in prehrambeno industrijo ter gradbeništvo.

Rešitve pod skupnim imenom Hermes.360 oziorma Hermes.Solutions predstavljajo nadgradnjo standardnega ERP sistema, s poslovnimi rešitvami, ki vam omogočijo vaše delo opravljati učinkoviteje in z večjo dodano vrednostjo.

V povezavi s programskimi rešitvami za gradbeništvo, projekte, vzdrževanje in podporo strankam dajemo standardnim rešitvam novo dimenzijo uporabnosti. Rešitve podprte z dokumentarnim sistemom – vse to je HERMES.

NAŠE VREDNOTE

in vaša dodana vrednost

Odgovornost
strokovnost
prilagodljivost

ter usmerjenost k vašim ciljem in izzivom

Naša področja delovanja

360° pogled na vaše poslovanje

ERP, CRM, HRM, BI, dokumentni sistem

Gradbeništvo – 4BUILD

4BUILD je mnogo več kot kalkulacija ali orodje, je pripravljenost na spremembo razmišljanja na gradbenih in investicijskih projektih.

Samostojne in vertikalne rešitve

Vašim procesom prilagojene rešitve in celovite vertikale.

Ustvarjamo dodano vrednost
vašemu poslovanju