info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

Trgovina in kalkulacije

Hermes Solutions > Trgovina in kalkulacije

Trgovina in kalkulacije

Trgovina in kalkulacije so namenjene prevzemu trgovskega blaga ter vodenju konsignacijskih skladišč. Omogočajo kalkulacije z upoštevanjem odvisnih stroškov, možnost vnosa kalkulacije v tuji valuti, graditev cene tako, da sami izberete način (rabat, marža, veleprodajna cena, maloprodajna cena).
Ključni element trgovine so tudi poročila o prodaji in doseganju RVC-ja in marže v prodaji. V povezavi s Hermes BI 4YOU imamo hiter pregled nad doseganjem razlik v ceni po kupcih, artiklih in blagovnih skupinah. Hitro, enostavno in učinkovito.

HERMES Trgovinske kalkulacije

Trgovinske kalkulacije so namenjene prevzemu trgovskega blaga ter vodenju konsignacijskih skladišč. Omogočajo kalkulacije z upoštevanjem odvisnih stroškov, možnost vnosa kalkulacije v tuji valuti, graditev cene tako, da sami izberete način (rabat, marža, veleprodajna cena, maloprodajna cena).

Omogočen prevzem s čitalcem ali iz naročila, vnos serijskih številk, prenos kalkulacije v glavno knjigo, možnost priprave konsignacijskih prenosnic, konsignacijske odjave za domače in tuje dobavitelje, priprava Trgovske knjige na drobno (TDR) in debelo (TDE), različna poročila in izvoz le-teh v Excel.

Naročila se lahko kreirajo v več jezikovnih različicah. Tiskate lahko Potrdilo naročila, Ponudbo, Dobavnico ali pa dokument s poljubnim nazivom. Na voljo pa so vam tudi različna poročila, tako za naročila kupcev, kot tudi naročila dobaviteljem.

Ključni elementi: trgovina in kalkulacije, RVC, marža, cena, rabat, VPC, konsignacijsko skladišče, kalkulacija, skupine blaga. POS TAX, % doseganja RVC-ja, nabavna cena, prodajna cena, predračuni in plačila.

Reference: Efekt Krško d.o.o., Zrno d.o.o., Extra-Form trgovina, Jurij Salamon s.p., KERA-NET d.o.o., Metalika d.o.o, Mlin Katić d.o.o., VIIG d.o.o., KŠTM Sevnica, GRAIN d.o.o., Formtehnik d.o.o.

Pokličite nas na tel. št. 01 510 42 10 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili bomo na vaše izzive ter personalizirali ponudbo.