info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

Projekti in stroški

Hermes Solutions > 4PROJECTS > Projekti in stroški

Učinkovito upravljanje s stroški

Z rešitvijo Stroškovnik prevzemate kontrolo nad stroški svojih storitev in z njimi povezanimi prihodki.

Stroške in prihodke smo postavili na skupni imenovalec, ki je lahko bodisi stranka, posamezen projekt ali delovna skupina. Vzporedno smo te podatke predstavili v obliki analize uspešnosti, trendov in napovedi.

Tako smo uspešno združili bogat nabor podatkov z analitičnim orodjem, kar vam olajša sprejemanje pravih poslovnih odločitev.

Ste računovodski servis in vas zanima, koliko časa porabite za posamezno stranko in kaj ste tej stranki zaračunali? Ste storitveno naravnani in želite  podrobno finančno spremljati svoje projekte? Stroške in prihodke pa pripeljati na skupno osnovo? Ali morda proizvodno podjetje, ki želi analizirati uspešnost svojih delovnih skupin?

V kombinaciji z različnimi programskimi rešitvami Hermes lahko 4Build, 4Maint in Stroškovnik uporabljajo gradbeniki, projektanti, izvajalci, nadzorniki, investitorji, projektni vodje, analitiki, finančne in svetovalne družbe ter tudi vsa Start-up podjetja, ki želijo obvladovati svoje stroške, aktivnosti in projekte.

HERMES 4PROJECTS

Ključni elementi: rešitve za projekte, računovodski servis, stroški, stroškovnik, delovni nalogi, projekti, aktivnosti. RVC, integracije, poročanje in obvladovanje podatkov, planiranje, analiza, 4Build, 4Maint.

Reference: Asfalti Ptuj  d.o.o., Kolektor Koling d.o.o., Hermes d.o.o., IMP Promont d.o.o., Kostak d.d.

Pokličite nas na tel. št. 07 490 23 10 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili bomo na vaše izzive ter personalizi

Namen rešitve

  • Zbiranju informacij o dogajanju na projektih, stroških in doseganju RVC-ja ter spremljanju po različnih nivojih in entitetah (npr. projektu, gradbišču, stroškovnem mestu, viru itd.)
  • Poenotenju analitičnih podatkov ter struktur podatkov iz različnih virov in poslovnih okolij
  • Oblikovanju zbirnih podatkov za potrebe poročanja in analiz (BI orodje za analiziranje podatkov iz najrazličnejših vidikov)
  • Integracijam ter izvozu zbirnih podatkov v druge poslovne rešitve

Vsaka dejavnost si lahko sestavi svoj paket rešitev in “unikaten projekt”.

Računovodski servisi: ERP / DocSys / Stroškovnik / WEB portal / BI
Gradbeniki: 4Build / 4Maint / DocSys / Stroškovnik / WEB portal / BI
Storitvena podjetja: ERP / DocSys / Stroškovnik / WEB portal / BI

Omogoča integracijo v različna okolja, v rešitve generacije 4.0, vertikalne rešitve 4BUILD, 4MAINT ter druge ERP rešitve (MS Dynamics, Opal in druge).