info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

HERMES.360

HERMES.360

Rešitve pod skupnim imenom Hermes.360 in Hermes Solutions predstavljajo nadgradnjo klasičnih ERP rešitev z rešitvami, ki nam pomagajo naše delo opravljati še učinkoviteje in še z večjo dodano vrednostjo za stranke.

Hermes 360

Standardne ERP rešitve v povezavi s 4BUILD, 4CRM, 4MAINT, 4PROJECTS, BI orodji, E-BOX Kadri, dokumentnim sistemom, HRM dajejo novo dimenzijo uporabnosti. V tej kombinaciji se najdejo rešitve tako za storitvena kot tudi proizvodnja podjetja kot tudi javni sektor. Programske rešitve se enostavno kombinirajo med seboj tako, da stranka dobi kar največjo dodano vrednost iz ERP rešitve.

Ključni elementi: Poslovne rešitve ERP, rešitve za gradbeništvo 4BUILD, rešitve za vzdrževanje 4MAINT, 4CRM, 4PROJECTS, BI orodja, E-BOX Kadri, HRM, Poštna knjiga, dokumentni sistem, plače, E-Billing, POS-TAX, Hermes.360

Reference: Zrno d.o.o.,Plus Hiša inženiring, DZS Grafik d.o.o., Delta Team d.o.o. Krško, Evrosad d.o.o., Rudar Senovo d.o.o., Kolektor Koling d.d., Arbins svetovanje d.o.o., Rimc d.o.o.,  OŠ Sevnica, Kostak d.d., Vrtec Krško, Efekt Krško d.o.o.

Samostojne ter vertikalne rešitve znotraj Hermes.360

Hermes ERPTrgovinski programDokumentarni sistem
Plače in kadriMaterialno poslovanjeeNaročanje
Računovodski programiAgro BusinessIntegracije

V Hermesu smo poslovnim rešitvam, ki so prilagojene določenim strankam in panogam nadeli ime vertikale. Te rešitve predstavljamo v povezavi s programskimi rešitvami v izbrani panogi oziroma dejavnosti. Vertikalne rešitve so vezane na gradbeništvo, računovodske servise, upravnike stanovanjskih objektov, vzdrževalce, dejavnosti komunale, agro dejavnosti, javne zavode ter druge.

Pokličite nas na tel. št. 07 490 23 10 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili bomo na vaše izzive ter personalizirali ponudbo.