info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

AGRO business solutions

Hermes Solutions > AGRO business solutions

AGRO business solutions

Z vertikalnimi programskimi rešitvami AGRO business solutions v svetu pridelave in predelave sadja naše stranke rešujejo specifične izzive, ki jih prinaša ta dejavnost.
Sledljivost in dinamični atributi skozi življenjski cikel artikla sta pojma, ki zaznamujeta rešitve v agrobiznisu. Dinamični atributi in dnevnik sprememb morata slediti dinamičnim dogodkom v procesu predelave. Uporabniški vmesnik pa je v celoti prilagojen specifičnim uporabnikom programske rešitve.

HERMES AGRO

Skladišča, sorte, kvaliteta, podrast, tip, sarža vse to so elementi, ki jih je potrebno spraviti skozi celotno kolesje informacijske podpore te dejavnosti. Naročanje in spremljava naročil v povezavi z razpoložljivo zalogo zahtevata kvalitetno rešitev s področja BI (poročanje). Hermes BI 4YOU ponuja hitre odgovore za odločitve in aktivnosti, ki jih izvajajo deležniki v procesih.

Del rešitev iz agrobiznisa so tudi integracije z zunanjimi sistemi in tehnično opremo nameščeno pri strankah.

Ključni elementi: dinamični atributi, sledljivost, odkup, konsignacijska skladišča, embalaža, sortirnice, dnevnik sprememb atributov na artiklih. BI in poročanje o doseganju RVC-ja, integracije, AGRO business solutions, agrobiznis.

Reference: Darsad d.o.o, Sadjarstvo Mirosan d.o.o., Evrosad d.o.o.

Pokličite nas na tel. št. 01 510 42 10 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili bomo na vaše izzive ter personalizirali ponudbo.