info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

4BUILD in gradbeništvo

Hermes Solutions > 4BUILD > 4BUILD in gradbeništvo

Gradbene kalkulacije in investicijski projekti

4BUILD je celovita rešitev za Gradbena in inženirska podjetja, Projektantske hiše, Podizvajalce in za vse preostale deležnike na projektu. Je rezultat več kot 20-letnega strokovnega raziskovanja in projektnega dela na področju gradbene informatike. Nastal je v sodelovanju z informatiki, ekonomisti, gradbeni izvajalci, investitorji, nadzorniki ter arhitekti.
Prave rešitve za gradbene projekte in gradbeništvo so osnova za kvalitetno izvedbo gradbenih in investicijskih projektov.

Več o rešitvi na produktni spletni strani 4BUILD.eu

4BUILD je mnogo več kot kalkulacija ali orodje, je pripravljenost na spremembo razmišljanja. Zato naš projekt začenjamo že v gradbenih šolah in fakultetah in ga zaključujemo na konkretih projektih.

Ključni elementi: gradbene kalkulacije, stroški projektov, investicijski projekti. BIM, gradbena knjiga, gradbene situacije, gradbeni popisi, gradbeni predračun, terminski plan, javna naročila, stroškovnik, standardni popisi.

Reference: Kolektor Koling d.d., IMP Promont d.o.o., Kostak d.o.o., Dekor Plesk d.o.o., GIC Gradnje d.o.o., FGPA UM, Protim Ržišnik Perc d.o.o., Hidrotehnik d.d.

Pokličite nas na tel. št. 01 510 42 10 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in odgovorili bomo na vaše izzive ter personalizirali ponudbo.

Obvladujte vse aktivnosti gradbeno-investicijskih projektov v vseh fazah

Namenjeno investitorju, arhitektu, projektantu, izvajalcu, nadzorniku ali dobavitelju.

in pripravimo vaš projekt z vašimi podatki na vašem 4BUILD okolju.

da naredimo vaš projekt učinkovitejši in z večjo dodano vrednostjo.