info@hermes-solutions.si
+386 (0)7 490 23 10

HERMES – Silver Partner Odoo

Hermes ponosno sporoča, da smo kot prvi v Sloveniji postali Odoo Silver Partner. Srebrno partnerstvo je namenjeno samo za tista podjetja, ki so prispevala pomembno vlogo pri kakovostnih projektih Odoo.

 

Postati Silver Partner je resnično velik dosežek za Hermes in je bil možen le zaradi trdega dela naše ekipe in cenjenih strank. Iskreno se zahvaljujemo za to priložnost in za spremstvo na tej poti!

Odoo partnerji so usposobljeni in imajo izkušnje in znanje za uspešno implementacijo Odoo ERP za svoje stranke. Odoo partnerji morajo vedno držati visoko raven standardov svojih storitev in poslovnih praks, saj so odgovorni družbi Odoo Inc. v primeru neuspeha projekta ali zaradi slabe programske prakse.

 »Srebrno partnerstvo nam omogoča, da poslovno programsko opremo Odoo profesionalno predstavimo organizacijam, ki si želijo olajšati in optimizirati svoje poslovne procese na modularen, vsestranski in napreden način. Je odraz profesionalizma, ki ga želimo izkazovati našim uporabnikov.« je ob uspehu dejal Goran Čop, direktor podjetja Hermes.

Preberite več…